Waarom Dicis B.V.

Bij de oprichting van Dicis B.V. is het belangrijkste uitgangspunt “alles behalve standaard” geweest. De markten waar wij ons derhalve dan ook in begeven zijn niche-markten. Het zich willen, kunnen onderscheiden door specifieke oplossingen en kennis en zich verdiepen in de problematiek van deze niche-markten. Wat speelt er binnen deze markten en waarom neemt men bepaalde beslissingen.

 

Een niche-markt is een specifiek, vaak klein, afgebakend en bewerkbaar deel van een markt. De dealing room en 24/7-omgevingen zijn de niche-markten waar de eisen zeer hoog en de gevolgen cruciaal kunnen zijn. Er worden andere zaken verwacht dan bij de standaard automatiseringprojecten binnen normale kantooromgevingen.

Integratie van oplossingen waarbij gebruikersgemak, informatievoorziening en beheersbaarheid centraal staan. Er zullen redundanties ingebouwd dienen te worden en in geval van grote calamiteiten dient een uitwijkscenario aanwezig te zijn.

 

Dicis B.V. is vanaf de oprichting deze uitdaging aangegaan en vanuit deze ervaring gekomen tot een oplossingenpakket die een uitstekende invulling geven op de vraagstukken die binnen deze omgevingen spelen. Hierbij gaat Dicis B.V. altijd uit van een viertal kernwaarden:

 

Plaatje Waarom Dicis 2

 

Met de producten en diensten die Dicis B.V. levert staan de hier genoemde kernzaken centraal en kunnen de juiste oplossing voor uw omgevingen ingevuld worden.