VIDEO MANAGEMENT SYSTEEM

Het beheren van camerabeelden is een steeds belangrijker aspect geworden daar de toepassing van camera’s een vlucht heeft genomen. Op allerlei terreinen komt men tegenwoordig camera’s tegen en worden dan ook in een scala van omgevingen toegepast.

SeeTect_LPR_Marketing_2_klein

Zo worden ook binnen de veiligheidsomgevingen camera’s toegepast voor het beheren van de binnenstad, de verkeerswegen en bedrijventerreinen. Het aantal camera’s dat toegepast wordt, vraagt een duidelijk en goed beheersbaar video management systeem. De IP-camera’s worden veelvuldig voor dit soort omgevingen teogepast.

Één van de belangrijkste mogelijkheden van IP-video is het gebruik van standaard beschikbare IT-technologieën, zodat er een eenvoudige aansluiting van verschillende systemen op het video management platform kan plaats vinden. Videobewaking is niet langer een geïsoleerde toepassing maar is een onderdeel van het veiligheidsproces geworden en wordt vaak geïntegreerd in het veiligheidsmanagement systeem.
Hier is waar de SeeTec-5 modules om de hoek komen kijken. Het is mogelijk met de Seetec-5 modules koppelingen te maken tussen de beeldgegevens van de video management applicatie aan de ene kant en de bedrijfsprocessen aan de andere. Andere modules bieden video analytische functies zodat event-based onderzoek zelfs in complexe omgevingen mogelijk is.

Door het gebruik van IP-camera’s gaan de klassieke analoge CCTV systemen tot het verleden behoren en is er een veel grotere flexibiliteit waardoor video controle ruimten van verschillende lagen in elkaar kunnen gaan vloeien en kunnen ook beelden bijvoorbeeld naar meldkamers gestuurd worden zodat de centralist zich ook direct een beeld van de situatie kan vormen.

De SeeTec-5 modules betekenen een grotere flexibiliteit, efficiëntie, gebruikersgemak en beheersbaarheid.

Download Produkt informatie Seetec-5

Download Produkt Sheet