Video kaart oplossingen

Datapath produceert allerlei video kaarten voor specifieke oplossingen.

Videokaarten

Met de videokaarten van Datapath is een hoge beeldkwaliteit gegarandeerd of dit nu op één of meerder schermen is en op willekeurige formaat. Men kan meerder videokaarten naast elkaar gebruiken en bieden hardwareondersteuning voor multi monitor systemen, ideaal voor toepassingen in sectoren zoals meld- en controlekamers en verkeerscentrales. De videokaarten bieden een maximale resolutie van HD-kwaliteit en gen-vergrendeling wordt gebruikt om snelle bewegende beelden vloeiend op de video wall te laten zien.

ImageDP4 grafische kaart

ImageDP4De ImageDP4 is een PCI Express x16 krachtige grafische kaart met verbeterd geheugen en PCI Express bandbreedtes om uitstekende prestaties te kunnen leveren bij een dubbele resolutie van vorige Datapath grafische kaarten.

Deze vierpoorts DisplayPort grafische kaart is geoptimaliseerd voor gebruik met een Datapath Vision Capture kaarten range voor video-overlays van een breed spectrum aan bronnen en resoluties. Meer.

Download ImageDP4

 

Image4 grafische kaart

Image4De Image4 is een vierpoorts PCI Express x4 grafische kaart welke ontwikkeld is voor  video wall toepassingen die het mogelijk maakt om beelden van andere systemen waar dan ook op de video wall zichtbaar te maken.

Met 512MB DDR-geheugen geeft de Image4 grafische kaart ultra scherpe en hoge resolutie beelden en is het mogelijk om tot 10 grafische kaarten in één systeem te gebruiken waarbij men dan tot maximaal 40 schermen aan kan sluiten. Ideaal voor o.a. 24/7-omgevingen en digital signage toepassingen.

De Image4 is ook compatibel met de Datapath Vision capture-kaarten range voor systemen die SD, HD, 3G, DVI, RGB, VGA of SDI video-overlays vereisen.

Download Image 4

Vantage4 grafische kaart

Vantage4De Vantage4 is een PCI grafische kaart welke ontwikkeld is voor  het weergeven van beelden op een video wall.

Met 128MB DDR-geheugen biedt de Vantage4 video grafische kaart scherpe hoge resolutie beelden waarbij men maximaal 16 kaarten in één systeem kan plaatsen zodat een video waal heeft met 64 beeldschermen.

Door middel van hardwareondersteuning voor meerdere grafische kaarten is deze oplossing ideaal voor video wall toepassingen.

Download Vantage4

Vantage4-PRO grafische kaart

Vantage4-PRO

Naast de mogelijkheden die de Vantage4 grafische kaart biedt, biedt de Vantage4-PRO grafische kaart hoge kwaliteit video-overlay weergave van live video bronnen.

Werkt in combinatie met de Datapath VisionSwitch32-H input videokaart waardoor men het aantal samengestelde video-inputs wordt verhoogd tot 128.

Download Vantage4-PRO

Vantage4-SIP grafische kaart

Vantage4-SIPNaast de mogelijkheden die de Vantage4 grafische kaart biedt, heeft de Vantage4-SIP een SIP-processor voor iedere poort 64MB, wat in totaal 256MB betekent.

Het heeft ook een hoge snelheid 5Gb/s SIP digitale video input poort voor de Mosaic-SQ16 video input kaart die tot maximaal 128 video kanalen ondersteunt.

De Vantage4-SIP grafische kaart heeft vier 1280 x 1042 hoge resolutie video-overlays.

Download Vantage4-SIP

Capture kaarten

De Vision-serie van capture kaarten van Datapath bieden een variëteit van standaard en hoge resolutie video capture mogelijkheden waarbij sommige modellen eveneens audio kunnen vastleggen. Video-opname-modi ondersteunt zowel Single als Dual Link DVI, 3G-SDI, HD-SDI, RGB, Component YPbPr, Composietvideo en S-video.

DataPath producten zijn ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen zoals video-streaming, medische beeldvorming, video-conferencing, computertoepassingen en videowalls. Of u nu video capturing zoekt voor streaming, recording of presentatie applicaties met de kaarten van Datapath kunt u het invullen.

VisionAV Capture Kaart

Plaatje Vision AVDe VisionAV kaart heeft twee onafhankelijke video-opname kanalen – een ondersteunend High Definition en een tweede ondersteunend Standard Definition composite video. De VisionAV slaat ook analoge audio op, die dan door middel van de software van tijdsindicatie voorzien wordt en met alle video-opname kanalen kan worden gesynchroniseerd. Het High Definition kanaal ondersteunt HDMI, DVI, RGB- en analoge Component (YPbPr)-ingang via een DVI-I aansluiting bij een resolutie tot 4096 x 4096 pixels en ondersteunt 1080 p (1920 x 1080) 6o frames per seconde.

Download VisionAV

VisionDVI-DL Capture Kaart

Plaatje VisionDVI-DLDe VisionDVI-DL is een PCI Express 4x Dual-Link DVI capture kaart met één ingang. The VisionDVI-DL levert extreme prestaties met een bandbreedte van 650MB/s. Met een maximale resolutie van 4k x 4k kan elke Dual-Link DVI bron worden vastgelegd. Deze video capture kaart ondersteunt geen analoge RGB/VGA.

Download VisionDVI-DL

 

VisionRGB-E1S Capture Kaart

Plaatje VisionRGB-E1SDe VisionRGB-E1S is een PCI Express 4x video capture kaart met één ingang. De kaart biedt component HD video capture tot 1080 P bij 60 kaders per seconde, HDMI capturing tot 1080P en DVI tot maximaal 1920 x 1200; verder biedt de kaart de mogelijkheid om RGB/VGA tot 2048 x 1536 op te slaan. De totale video bandbreedte van de VisionRGB-E1S is 650MB/s, wat het mogelijk maakt om 1080P bij 60 frames/s op te slaan met 32-bits kleur en laat de mogelijkheid open om te “sharen”.

Download VisionRGB-E1S

VisionRGB-E2S Capture Kaart

Plaatje VisionRGB-E2SThe VisionRGB-E2S is een PCI Express 4x video capture kaart met twee ingangen. De totale video bandbreedte van de VisionRGB-E2S is 650MB/s en daarmee biedt de kaart component HD capturing voor iedere ingang tot 1080P bij 60 frames/s, HDMI capturing tot 1080P and DVI tot 1920 x 1200; verder bidet de kaart de mogelijkheid om RGB/VGA tot 2048 x 1536 op te slaan.

Download VisionRGB-E2S

 

VisionRGB-PRO2 Capture Kaart

Plaatje VisionRGB-PRO2De VisionRGB-PRO2 is een PCI capture kaart met twee ingangen. Deze kaart kan standaard en klantspecifieke RGB/VGA video bronnen, met een maximale pixel snelheid van 280 MHz opslaan. Men kan tot 32 VisionRGB-PRO2 video capture kaarten in een enkel systeem installeren en men heeft dan maximaal 64 kanalen voor RGB-video-opname.

Download VisionRGB-PRO2

VisionRGB-X2 Capture Kaart

Plaatje VisionRGB-X2

De VisionRGB-X2 is een PCI-X 4x capture kaart met twee ingangen en heeft een totale bandbreedte van 480MB/s. Deze video capture kaart ondersteunt non-interlace video bronnen en captures HD, HDMI, RGB en DVI data. Deze kaart kan men tot 32 ingangen in één systeem gebruiken.

Download VisionRGB-X2

 

VisionSD4+1S Capture Kaart

Plaatje VisionSD4+1S

De VisionSD4+1 en SD4+1S video capture kaarten hebben één HD en vier SD video ingangen. De totale video bandbreedte van de VisionSD4+1S is 650MB/s en van de VisionSD4+1 is dat 480MB/s. De prestaties van deze PCI Express 4x capture kaarten zijn vergelijkbaar met de VisionRGB-E1S kaart voor de HD video capturing en met de VisionSD8 voor SD capturing.

Download VisionSD4+1S

VisionSD8 Capture Kaart

Plaatje VisionSD8De VisionSD8 is een acht kanalen PCI Express 4x video capture kaart. De VisionSD8 is een PCI Express plug-in capture kaart met hoge prestaties en een bandbreedte van 480 MB/s. De kaart ondersteunt PAL, NTSC en SECAM in composite en S-video formaten en de-interlaced video en 25/30 frames/s voor real time video.

Download VisionSD8

 

VisionSDI2 Capture Kaart

Plaatje VisionSDI2

De VisionSDI2 is een PCI Express 4x 3G-SDI video capture kaart met twee ingangen. De kaart ondersteunt 3G-SDI, HD-SDI en SD-SDI. De VisionSDI2 heeft een bandbreedte van 650MB/s, low latency en triple buffering voor kraakhelder video. De kaart is perfect geschikt voor een breed scala van real-time video-applicaties zoals video-conferencing, medische, media-servers en college toepassingen.

Download VisionSDI2