Audio Management Systeem

In 24/7-omgevingen zijn vaak een veelheid aan audiobronnen aanwezig die men graag op een handsfree wijze zou willen oplossen. De verscheidenheid aan verschillende vaste telefoonlijnen en portofoons c.q. mobilofoons en dan nog de audio alarmeringsbronnen maken vaak een handsfree werkplek zeer complex. Men heeft in principe bijna altijd wel iets in de hand waardoor men dan beperkter is in het gebruik van de handen voor andere werkzaamheden.

image-5

Door gebruik te maken van de audio management oplossing DiA serie van Dicis B.V. is het mogelijkom al uw audiobronnen via één headset te laten lopen. Het maakt niet uit of dit telefoon, portofoon of een andere audiobron is. Men heeft tevens de mogelijkheid om bepaalde alarmeringsignalen door uw gesprek heen te krijgen indien dit gewenst is.

Ook is er de mogelijkheid om meerdere gebruikers op één audio managemnet systeem aan te sluiten waardoor er een matrix kan ontstaan. De gehele bediening van telefonie, portofoons c.q. mobilofoons en andere audiobronnen kunnen via een touch screen verlopen en hiermede heeft de gebruiker alles duidelijk overzichtelijk te zijn beschikking.

Het audio management systeem kan verder met andere systemen geïntegreerd worden indien dit gewenst is, zo is het mogelijk om het geheel in het veiligheidsmanagement systeem op te laten nemen.