WEY Distributie Platform

Het Wey Distributie Platform (WDP) is een KVM-oplossing die IP-gebaseerd is en de mogelijkheden en flexibiliteit heeft van een matrix-oplossing. Kort gezegd is het de digitale versie van het voormalige analoge Allocatie Systeem wat op de hedendaagse wensen en eisen is toegespitst. Het herbergt als het ware best out of both worlds. Een ontwikkeling waarmee Wey de vragen en wensen die binnen specifieke omgevingen als meldkamer, dispatch-ruimten, dealing rooms en controle ruimten geheel in kan vullen.

WDP opstelling

Het WDP is een unieke KVM Switch oplossing.

WEY is een wereldwijde leverancier, die het met het WDP mogelijk maakt om tussen één of alle aangesloten databronnen of computers te schakelen of deze bronnen te distribueren in welke combinatie dan ook naar een onbeperkt aantal werkplekken. Een ander uniek punt bij deze oplossing is dat de gehele bediening van het WDP vanuit het te configureren Wey-toetsenbord plaats vindt. Er hoeven niet allerlei handelingen gedaan te worden maar een simpele druk op een toets en de applicatie is beschikbaar.

Efficiëntere, effectievere, veiligere en beter beheersbare werkomgeving.

Het WDP is de oplossing voor moderne IT-omgevingen met een focus op gemak van gebruik, vereenvoudigd beheer, administratie, veiligheid en ergonomie.

Meerdere verschillende systemen kunnen worden samengevoegd op één platform. De systemen worden efficiënt en betrouwbaar beheerd met behulp van een krachtig operationele concept.

 • Overtreft in termen van ROI, beschikbaarheid en systeem stabiliteit
 • Beheert elke remote actie c.q. uitdaging in real-time
 • Vereist geen software drivers
 • Hoogwaardige kwaliteit

Wat is het Wey Distributie Platform.

Het WDP combineert de functionaliteit van traditionele KVM-switches en extenders, voegt daar een veelheid aan nieuwe functies toe en is IP-gebaseerd, waamee het afstandsbeperkingen tussen computers en desktops elemineert en dat op real-time basis!

True Channel Communications.

True Channel Communications is een uniek kenmerk van de WDP. Video (DVI, VGA), Audio en USB data stromen worden allemaal in aparte kanalen beheerd en kunnen in elke gewenste combinatie ter beschikking gesteld worden aan alle bevoegde gebruikers. Deze functie is uiterst nuttig wanneer het gaat om het implementeren van “Free Seating” en het biedt de gebruikers maximaal bedienings-gemak.

Multicasting, delen van bronnen , free seating en gebruiksvriendelijke toegang tot toepassingen en PC’s bieden een solide basis voor een efficiënte en flexibele werkomgeving.

De distributie van seriële apparaten of akoestische signalen zijn eveneens in het True Channel Communication-concept geïntegreerd.

Plaatje schema WDP

Voordelen voor IT.

Onderhoud en beheer zijn aanzienlijk gemakkelijker wanneer dit vanuit een centrale en beveiligde technische ruimte plaats kan vinden. Met het WDP is eenvoudiger, sneller en goedkoper beheer van de genoemde omgevingen mogelijk, elimineert fouten en coördineert wijzigingen of aanpassingen van het systeem.

Voordelen voor de gebruiker.

WDP werkomgevingen optimaliseren ergonomie door het elimineren van hitte en lawaai op de werkplek. Efficiënte apparaten en een enkel WEY toetsenbord geven gebruikers een zeer overzichtelijke werkplek en directe toegang tot alle geautoriseerde systemen.
100% van de rekenkracht van de PC’s is beschikbaar en de verspreiding van informatie (video, USB, audio, microfoon, RS232, HID-apparaten, enz.) vindt plaats in real-time.

Highlights van het Wey Distributie Platform.

Het WDP maakt het mogelijk om tussen lokale en externe computers te schakelen en betreffende signalen op een veilige en latency vrije manier naar de werkplek te distribueren. Deze oplossing maakt het tevens mogelijk om zowel op individuele basis als op gedeelde basis alle bronnen te kunnen benaderen vanaf iedere werkplek. Bovendien kan de toegang tot het systeem per gebruiker worden geregeld.

Het WDP biedt unieke voordelen met betrekking tot veiligheid, efficiëntie en transparantie. En dankzij de schaalbaarheid van de WDP-oplossing is er een hoge mate van bescherming voor de gedane investeringen.

 • Verbeteren van uw efficiëntie en het verhogen van uw flexibiliteit
 • Elimineert afstandsbeperkingen tussen gebouwen en locaties
 • Integreert alle systemen en bronnen op één platform
 • Multicasting, gelijktijdig kunnen distribueren van alle gegevensstromen
 • Integratie mogelijkheden van:
  – Virtualisatie-oplossingen
  – Videowall-achtige oplossingen
  – Video Management Systemen
 • Complete controle over meerdere PC’s / bronnen met slechts één toetsenbord
 • Free Seating
 • Eenvoudige installatie, het doorvoeren van wijzigen, verhuizingen en onderhoud
 • True Channel Communications, onafhankelijk schakelen van PC-interfaces
 • Volledige integratie van Disaster Recovery locaties
 • Laag stroomverbruik, CO2 efficiënt

Wey Distributie Platform samengevat.

Het Wey Distribution Platform biedt een nieuwe gebruikerservaring met ergonomische werkplekken en een uniek operationeel concept. De centralisatie en het beheer verminderen de complexiteit terwijl het de onderhoudsprocessen voor de IT-beheerders verbetert. Schaalbaarheid en platform-onafhankelijkheid helpen om uw investering te beschermen en bieden een toekomstgericht en leading-edge oplossing.

Flyer WDP INFO
Flyer WDP (EN)
WDP Video (youtube)